Workshop | Audrey Woulard | Juni 2010 | Natural light |

Wohoo, må bare dele med dere… i juni reiser Charlotte og jeg på Workshop til England. Wiiiii, gleder oss så utrolig masse. Du vil kanskje vite med hvem også? …jooo…Audrey Woulard, en barnefotograf som vi har fulgt bloggen til i flere år. Hun er helt rå på naturlig lys, hun er en stor inspirasjonskilde for oss. Flybilletter er bestillt, så nå går vi bare rundt å gleder oss, og sååå lenge det er igjen da gitt… Skulle gjerne lagt ved bilder her for å vise noe av hennes beste arbeider, (men er ikke lov å stjele,) så da legger jeg ved link i steden.

Aw blogg

Aw webside

Kort om AW:
Hun er veldig kjent barnefotograf i USA, hun er utrolig dyktig med lys, og bruker naturlig lys 100% av tiden.
Hun har base/studio i Chicago, og studio hennes er ett studio uten en eneste lampe, kun store vindusflater som slipper inn masse naturlig lys. Selv om hun har studio tar hun flesteparten av bildene sine ute på «location».

Hun har også gjort noen store kommersielle jobber for Pottery Barn Kids, Pottery Barn Babies catalogues og mye annet spennende. Profesjonelle fotografer reiser fra alle land i verden til hennes studio for å komme på workshop for å lære av henne… Sa jeg hvor mye vi gleder oss.. hihi..

22. Feb: I look forward to meeting you and Charlotte!.. Jeg kan med sikkerhet si at vi gleder oss mest 🙂

Tags: