Waiting…gode kollegaer og sender litt fødestøv før helgen ;)

Utstyret venter, fotografen er klar… men babyen 🙂 … den har visst good tid. Nå håper vi den kommer om et par dager.

Jeg gleder meg litt ekstra til denne helgen, da skal jeg møte en del fotografer for hyggelig prat og mat. Noen har jeg møtt før og endel har jeg ikke møtt i RL men snakket med på nett.  Alltid hyggelig å møte noen som driver med det samme som en selv og bygge nettverk og nye vennskap.

Good helg, her hos oss er det meld knallvær 🙂  våren er på vei

RETTELSE:  Lille gutten kom tidlig på morgenen i dag 🙂 og her snøøør det. Hmm.. men i morgen er det meldt sol 😉

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten Fotograf Tanja Myrbråten

Promotér din side også