This is me……… & my friend

Vi har begynt 🙂 Jeg & Ingrid var å tok bilder i går. Strålende sol, mye moro, kaldt og det var faktisk ikke så ille. Jeg mener, her snakker vi om at jeg må ha full instruksjon om hva jeg skal gjøre… for når kameraet kommer frem fryser jeg til og får et litt sånn nerdy utrykk. Du vet, åpner øynene og hever øynebryna. Som om det gjør øynene større liksom.. en får jo bare fryktelig masse rynker i panna haha, og ser litt smågal ut!

Men i dag gikk det ganske greit, det føltes ikke så ille  🙂 ikke sant Ingrid.. 🙂

Jeg er veldig fornøyd med bildene Ingrid tok av meg, superfornøyd, og det er sjelden! jeg liker bilder jeg er med på. Det er faktisk moro å ha fine bilder av seg selv.

Her er noen av meg

Her er Ingrid 🙂

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten Fotograf Tanja Myrbråten

Promotér din side også