God jul! husk nyfødtfotografering i 2017

god jul

Julenissen sover

Sjekk denne søte nissejenta jeg hadde på nyfødtfotografering for litt siden :). Jeg har hatt så utrolig mange herlige nyfødtfotograferinger i år. Gleder meg til å treffer mange av de igjen i 2017 på babyfotografering.
2017
Det er også mange som har bestilt nyfødtfotografering for 2017 allerede, jeg tror dette kommende året blir skikkelig bra :).  Ønsker du nyfødtfotografering i 2017 ? ta kontakt på tanja@tanjamyrbraten.no, eller meld deg opp her:
Bestill time
1,5-3 timers fotografering -PRIS: 1.390,-
Jeg holder til i #vestfold
#Nyfødtfotografering bestilles i god tid før du har termin (opp til 6 mnd) da kan jeg sette av tid rundt termindato, og så setter vi opp tid for fotografering når du har født. Nyfødte fotograferes når de er ca 5-14 dager.
Prisen inkluderer fotografering og etterarbeid.
Etter fotograferingen åpner jeg et galleri hvor du kan velge ut bilder du
ønsker å kjøpe.
(Ved kjøp av nyfødtfotografering hos meg får man tilbud om gratis
fotografering på 30 min. når baby er blitt 8-9 mnd. )
Etterbestilling av produkter begynner på:
Forstørrelser fra 390,- Digitale kolleksjoner fra 4.990,-
IMAGE BOX m/10 forstørrelser fra 5.990,

 

 

TIMEBESTILLING