Making memories

Minner varer hele livet, store hendelser.. små. Alle fester seg. Men etterhvert forsvinner deler av minnene, man husker de fortsatt, bare ikke like detaljert.

Lukt, lyd og bilder gjør minnene mer tydelig.
Enkelte sanger jeg hører tar meg rett tilbake til minner knyttet til den spesielle sangen. Lukt fungerer også på samme måte, ihvertfall for meg 🙂 og så har vi det visuelle.. bilder. De har vi for alltid. Når jeg tar frem bilder jeg har tatt i årenes løp kommer minnene sterkere tilbake, små ting jeg aldri trodde jeg skulle glemme..har jeg faktisk glemt. Men når jeg ser på bildene husker jeg de igjen.. noen ganger kommer alt tilbake som om det var igår.

Denne familien ønsket å ta vare på minnene, følelsen av å være familie, gravid.. være sammen og kose seg. De lyse herlige krøllene til gutten, mammas flotte mage. Slik livet var akkurat nå.

Nå vil de for alltid huske denne stunden på stranda. Når mammaen kikker på bildene om noen år, så kommer hun til å le og huske at det var ganske vanskelig å tenne lysene på stranda for det blåste endel, og akkurat når hun har fått fyr bøyer gutten hennes seg mot lysene og blåser av all sin kraft! og vi ler alle sammen.. ..

Oppfordring: ikke glem å dokumentere livet utenom bryllup og konfirmasjon 🙂

Tanja

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbråten