The cool kids on the block

Tok med ungene ut for litt fotografering i dag. Først stoppet vi innom ciroco, og de har bare så utrolig mye fine klær der at jeg gikk en smule berserk. For å holde på tålmodigheten til ungene så fikk de solbriller som de valgte ut. Var de ikke kuule.
Så bar det av sted for 10 min. med bildetagning.
Jeg må bare si at jeg digger å ta bildere av Eilene og Malie.
Jeg har nemlig ikke bedt de om å gjøre noen ting, de bare setter igang når de ser kameraet.. jeg gruer meg til den dagen de ikke gidder mer, eller blir så store at «hemningene» setter inn.. men for nå så koser vi oss.
Ha en super lørdag, her skal gubben på fest, jeg er blitt syk og skal være hjemme med ungene 🙂

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten