Kan vi følge deg på en nyfødt fotografering ?… hilsen Tønsbergs Blad

For endel uker tilbake fikk jeg en mail fra Tønsbergs Blad. De
 ville lage en reportasje om nyfødtfotografering og lurte på å få følge meg på en fotografering. Jeg svarte jo såklart ja på den:) men skal innrømme at idet jeg hadde trykt på send knappen, gjorde magen et skikkelig hopp. Presse erfaringen på denne dama er relativ liten, og jeg var spent på hva jeg kunne vente meg.

Det var nå ihvertfall bortkastet energi:) Journalisten og fotografen som kom var utrolig koselige, proffe og veldig hyggelige, og jeg sitter igjen med en supergod erfaring og en utrolig flott reportasje.

Her er reportasjen på nett:

Nydelige nurk Tanja Myrbråten fanger nyfødtmagien med kameraet sitt.

 og under er fra papir utgaven, og jeg må si at forsiden i Lørdags bilaget, en dobbeltside og en halvside med bilder og tekst.. vel det hadde jeg ikke forventet meg, men du og du så utrolig artig at det ble en så stor sak av det:)  kjempemoro.. weeee
Ha en super dag videre:) det vet jeg at min blir…

FAKSIMILE: Tønsbergs Blad

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten Fotograf Tanja Myrbråten

Promotér din side også