En blomst til hjelperen som havnet på akutten i dag

I dag begynte jeg å male i studioet, og som jeg nevnte tidligere skulle jeg få hjelp av ei god venninne. Vi fikk malt en og en halv,nesten, vegg. Plutselig hører jeg hun vakler/detter av stolen og lander på bena, med den ene foten oppå ovnen som vi hadde tatt av veggen. 5 minutter tidligere hadde vi spøkt om å dette ned fra stolen, ambulanse og sykehus. Hun får satt seg på stolen og tittet på foten mens jeg løper etter papir og sier.. vel, vi må nok på sykehuset. Under foten, mellom tær og oppå foten sprikte huden og det var ikke tvil om at det måtte sting til der, og jeg er veldig glad for at ikke tærne ble kuttet av, det var nære. 28 sting, veldig dypt og en bensplint som var høvlet av ( men fortsatt inne i foten) ble resultatet av malingen vår. Au.. det var ikke et pent syn og så ikke godt ut, for ja jeg ble med inn og så .. og tok noen bilder ( siden pasienten er av den ikke redde typen:)).  God bedring til deg… Håper du slipper å gå så lenge med krykker 🙁

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen.
© Tanja Myrbråten