Bryllupsfotografering | Henrik Kreilisheim | Reportasjefotografering av bryllup

I sommer var jeg så heldig å få lov til å følge/assistere Henrik Kreilisheim på bryllupet til Tine og Rune. Kombinasjonen knallvær, fantastisk hyggelig brudepar og Henrik gjorde dette til både en minnerik og lærerik dag for meg.
Tine og Rune er virkelig skapt for hverandre og var så flotte sammen. Tusen takk for at jeg fikk dele dagen sammen med dere!

Henrik Kreilisheim… ja han er et lite kapittel for seg selv;)
Alltid positiv, utrolig støttende og oppbyggende. Etter en prat med Henrik føler man rett og slett at man kan klare «alt».

Henrik Kreilisheim spesialiserer seg på reportasjefotografering av bryllup.
Det vil si at han forsøker å fange øyeblikk uten å påvirke situasjonen, og dokumenterer dagen slik den naturlig utspiller seg.

Det var veldig spennende for meg å se hvordan han jobber, og han er utrolig dyktig på å være alle steder der det viktige skjer, uten at du egentlig legger merke til at han er der.
Dette var også noe to bryllupspar/tidligere kunder vi møtte fortalte de syntes var så imponerende. De hadde ikke lagt merke til Henrik noe særlig,men når bildene kom så så de jo at han hadde fått med seg utrolig mange detaljer og viktige øyeblikk.

Det var skikkelig moro å høre hvor utrolig fornøyde de var.

Så om du trenger en dyktig bryllups fotograf til å dokumentere en av de viktigste hendelsene i livet ditt, da vil jeg foreslå Henrik på det varmeste.

Her er noen bilder jeg tok på denne flotte dagen, og så kommer det nok fler litt senere:)
( for å kikke på bildene til Henrik, trykk på Tine og Rune)

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten Fotograf Tanja Myrbråten

Promotér din side også