7 dager skjønnhet ringer helgen inn

Det blir ikke nydligere enn denn lille jenta som var her hos meg mandag morgen 🙂 Et par økter med mat og bleie gjorde susen og hun sov så fint.

Som regel så tar det litt tid før de bitte små sover skikkelig godt. Det meste av tiden blir brukt på å gi mat, skifte bleie, litt mat igjen og så sove 🙂
Derfor tar som regel en nyfødt fotografering noen timer.

 Derfor passer det jo fint å også ta noen bilder når de nyfødte også er våken. De aller fleste er ganske så våkne og sterke i blikket.

 Aller best er det alikevel når de sover godt. Disse små beveger seg utolig mye og det er ikke alltid det gjør seg så godt på bilder, så derfor bruker vi tiden det tar for at de skal sove godt. Er hun ikke herlig:)

Nå er plutselig helgen her igjen og den brukes som alltid her i huset til å kose oss og slappe av, litt jobbing og savn etter største jenta som har reist til syden med Mimmi og Offa 🙂 hun kommer nok til å storkose seg.
Ha en super helg alle sammen

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten Fotograf Tanja Myrbråten

Promotér din side også