35 år i dag :) | workshop 21.-24 | Nyfødt fotografering

I dag er jeg 35 år, wiiii.. da jeg var 17 år var det ikke wiiii men wæææææ. Man trodde jo at neste steg var oldisheimen.. Men folkens, det er jo nå! livet begynner.. skikkelig 🙂

21.-24. Juni er jeg i London på workshop.. gleeder meg skikkelig:) så da er jeg ikke tilgjenngelig for fotografering. P.s: Husk å bestille nyfødt fotografering, mens du fortsatt er gravid. Om du venter til barnet er født går dagene fort og plutselig er de over 10 dager. Om du har bestilt på forhånd setter vi en «løs» dato, slik at jeg har tid rundt termin dato:)

Ha en super dag alle sammen, og håper dere har bedre vær enn her.. her regner det så Jorid– regner med at det er sol hos deg :);)

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten